Preguntes freqüents i Faqs

faqs

Dubtes i informació sobre els nostres servei de neteja

CONTRATACIÓ DE UNA NETEJA PEL SEU HABITATGE O LOCAL:

1.Truqui’ns directament al telèfon +34 630 322 882 o si ho prefereix contacti’ns via Whatsapp. Alternativament completi el formulari de sol·licitud pressuposat de neteges. Li atendrem en la major brevetat possible. El nostre horari comercial és de Dilluns a Divendres de 9 a 22 hores.

A més si el servei a contractar precisa d’un servei especial de neteja a fons o un altre servei complementari com a pintura o retirada de mobles vostè pot indicar-nos-ho per poder oferir-li un pressupost a mesura.

2. Una vegada sabut el tipus i de servei de neteja que hem d’oferir-li, automàticament li contactarem telefònicament per oferir-li un pressupost el més precís possible perquè si vostè està d’acord puguem fixar el dia i hora en el qual li visitarem per realitzar el treball.

ON OFERIM SERVEIS:

Actualment oferim els nostres serveis de neteja, buidatges i pintura en tot l’àrea metropolitana de Barcelona i voltants.

En ocasions alguns dels nostres clients ens sol·liciten serveis per a àrees allunyades de Barcelona, en aquest cas vostè pot contactar-nos i sol·licitar-nos informació per confirmar si atenem o no aquesta zona metropolitana concreta.

QUÉ NETEGEM

En general tot tipus de pisos o cases o habitatges.

  • Comunitats de veïns i propietaris.
  • Oficines, locals comercials o negocis
  • Neteges per reforma o obra nova
  • Neteja d’escenaris traumàtics

Ens comprometem amb el nostre treball i és per això que oferim un excel·lent servei de neteja de pisos.

QUANTES HORES DE NETEJA PRECISO

Els nostres serveis de neteja a contractar tenen un mínim de 2 hores de durada, a partir d’aquí vostè pot calcular aproximadament el nombre d’hores que estimi oportú, en cas de tenir dubtes pot contactar directament amb nosaltres perquè li facilitem una valoració inicial, segons les tasques a realitzar i els metres quadrats del seu habitatge o local.

Recordi que posem a la seva disposició una pàgina de preus d’hores de neteja perquè calculi el seu pressupost amb total tranquil·litat.

NECESSITO TENIR PRODUCTES DE NETEJA

Si vostè no té productes de neteja no es preocupi, avisi’ns i nosaltres facilitarem els nostres productes amb un preu extra aproximat de 5 € addicionals.

A més si el treball a realitzar és un servei de neteja per obra o total d’un habitatge nosaltres ens encarregarem del transport del material i eines necessaris per a l’elaboració de la tasca.

TARIFES DE NETEJA D’HABITATGES I LOCALS

Truqui’ns per oferir-li un pressupost per hores orientatiu, si es tracta d’algun tipus de neteja especial li visitarem per conèixer i contractar tots els aspectes del preu del nostre servei en aquestes circumstàncies.

Pintura Express Pisos i Locals

PASSOS DE CONTRACTACIÓ DE PINTURA EXPRESS

  1. Truqui’ns para qualsevol consulta relativa al servei de pintura al nostre telèfon d’atenció +34 630 322 882 on podrà sol·licitar una valoració gratuïta sense compromís, o si ho desitja pot emplenar el nostre formulari de pressupost de pintura d’habitatges.
  2. A continuació li trucarem telefònicament per donar-li oferir-li una valoració de pressupost, o si es considera necessari podrem concertar una cita amb vostè per veure l’habitatge o local i facilitar-li un pressupost tancat.
  3. Se li lliurarà un pressupost que no inclou extres ni variables, per a la seva total tranquil·litat.
  4. A continuació concretarem el dia i hora per al començament de la realització dels treballs de pintura.
  5. Abans que els pintors finalitzin i abandonin l’habitatge o local, l’encarregat de pintors verificarà amb Vostè que hagi quedat satisfet amb el treball realitzat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *