Neteja apartaments turístics

Neteja apartaments turístics

Serveis de neteja d’apartaments turístics

630 32 28 82

Si tens una propietat, pis o apartament turístic per llogar al mercat i necessites una empresa que faci una neteja profunda i el respectiu manteniment, ets al lloc indicat.

El secret per sobresortir en aquest tipus de negoci de lloguer de vacances rau en construir i mantenir una bona reputació. Aquesta reputació és el que ajuda que els hostes tinguin una valoració correcta de la llar i sens dubte, la neteja és el factor més determinant.

La neteja dels lloguers de vacances requereix una neteja acurada i ràpida. L’equip de netejadors experts de la nostra empresa està capacitat per començar a treballar en el moment que es desocupa la propietat, treballant de manera ràpida i eficient abans de la propera reserva.

Servei professional de neteja d'apartaments turístics

Tècniques de desinfecció d’apartaments turístics

Utilitzem diferents tipus de desinfecció a les zones sempre depenent de cada cas.

Desinfecció per polvorització

Mitjançant els recursos humans de què disposem, desinfectem les zones, accessoris i llençols que requereixen un tractament específic. Utilitzem la neteja manual per donar-li una segona passada si cal després d’utilitzar els altres tipus de mètodes.

Desinfecció manual

Mitjançant els recursos humans de què disposem, desinfectem les zones, accessoris i llençols que requereixen un tractament específic. Utilitzem la neteja manual per donar-li una segona passada si cal després d’utilitzar els altres tipus de mètodes.

Desinfecció per nebulització

Aquesta tècnica es basa en la desinfecció de superfícies per aire. El desinfectant actuarà sobre totes les habitacions. Fins i tot els racons més inaccessibles no poden escapar-se a aquesta intervenció. Per descomptat, el principal avantatge d’aquest mètode rau en el sanejament del medi ambient. Es reduirà el risc de proliferació de bacteris, virus i insectes.

Desinfecció per nebulització tèrmica

Aquest mètode continua sent força similar a la nebulització. La diferència entre tots dos rau en la mida de les gotes projectades. Aquest tipus de desinfecció d’un apartament amb aquest mètode requereix l’ús d’un termonebulizador. És un dispositiu per desinfectar per aire. Desinfecció per nebulització.

Contacta i obté un pressupost de manera immediata

El nostre equip t’atendrà el més aviat possible.

Per què contractar una empresa de neteja de pisos turístics?

Els netejadors estan assegurats, amb llicència i experimentats: el nostre personal arribarà completament equipat amb maquinària professional.

El nostre servei al client és insuperable: anteposem les necessitats dels nostres clients i ens esforcem per superar les vostres expectatives.

Donarem un preu pels serveis fins i tot abans de començar, cosa que significa que sempre sabràs exactament quan està pagant i no hauràs de preocupar-se per cap càrrec enganyós a la factura final.

En tots els casos, prendrem les decisions més ecològiques pel que fa a la neteja. Ens desprenem de les deixalles de forma acurada.


Treballant

Neteja de roba d'apartaments
Neteja turistica
Neteja turistica

Protocol de neteja a fons d’apartaments turístics

  • La neteja comença amb l’entrada, les finestres (dins) i els sostres.
  • Treure la pols de vidres de finestres, parapets i mobles.
  • Eliminació de restes als banys i desinfecció posterior.
  • Neteja de filtres, ventiladors, llums i altres aparells elèctrics.
  • Canvi de llençols i estovalles.
  • Neteja de brutícia espessa i greixosa acumulada a la cuina.
  • Aspirat de sofà, llit, armari i altres mobles.
  • Treure la pols del terra.
  • Trapejat del pis dins de les habitacions i terrassa.
  • Reemplaçament d’articles de tocador si és necessari.
protocol-neteja-apartaments

Els nostres preus?
La millor relació qualitat preu de Barcelona