Neteja de comunitats de veïns a Barcelona

Neteja de comunitats de veïns a Barcelona

Serveis de Neteja de comunitats de veïns i propietaris a Barcelona

630 32 28 82

A limpiezapisos.es ens encarreguem de la neteja integral de comunitats d’edificis essent una de les empreses referència a la zona de Barcelona. Realitzem servei a tot Catalunya ia tota tipologia d’edificis, grans i petits.

Comptem amb l’última part en equips de neteja perquè el procés sigui ràpid i meticulós i evitar interrompre el trànsit de persones d’una comunitat que necessita l’ús de les escales o ascensor en qualsevol moment del dia.

Som empresa especialitzada en la neteja en el manteniment i la neteja de zones comunes d’edificis residencials i zones comunitàries.

Entenem que els edificis comunitaris tenen un alt volum de visitants i requereixen una neteja regular en àrees d’alt trànsit, per aquesta raó ens encarreguem de zones com: Portals, escales, replans, passadissos, vestíbuls, vestíbul, ascensors, muntacàrregues, papereres , moquetes, catifes, finestres, vidres, patis, garatges i jardins, cambra de comptadors, teulades, terrats, elements de coberta i façanes.

Servei professional de neteja de comunitats de veïns

Especialistes en neteja d’escales a Barcelona

Netejadors professionals

Estudiem l’espai per executar la neteja de manera efectiva i adaptar l’equip a cada zona, així com tot el material necessari. Els operaris de neteja es fan servir a la zona en un horari que s’adapti al que menys afecta el trànsit de persones.Garantim un alt nivell de neteja perquè pugui brindar una càlida benvinguda a familiars i amics

Neteja profunda

L’equip proporciona serveis com neteja de catifes, tapisseria, neteja de finestres i neteges profundes periòdiques. També proporcionem lliuraments regulars d’articles de neteja i neteja. Desinfectem l’edifici a un nivell excepcionalment alt.

Serveis de neteja a mida

Cada lloc és diferent i entenem com netejar espais d’ús mixt, escales i halls d’ús freqüent. Assegurem zones completament desinfectades i adaptem la neteja a les necessitats de cada edifici.

Contacta i obté un pressupost de manera immediata

El nostre equip t’atendrà el més aviat possible.

Per què escollir-nos com a empresa de neteja de comunitats de veïns i propietaris?

Comunicació: Abans de realitzar el servei ho acordem tot amb la junta de la comunitat perquè no hi hagi cap mena de sorpresa durant l’execució del treball.

Productes ecològics: Utilitzem productes que no afectin el medi ambient i tenen una gran qualitat d’acabat.

Maquinaria professional: Disposem de maquinària d’alta eficiència professional amb què els treballs es fan de manera còmoda i sense risc d’afectació.

Treballant

Neteja ascensor
Neteja facanes
Neteja comunitats veins i propietaris

Quin preu té el servei de neteja i desinfecció de comunitats?

El pressupost d’aquest tipus de servei depèn de les condicions següents:

  • Espai a netejar: metres quadrats a executar la neteja, el nombre de pisos i el nombre de zones.
  • Equip i nombre d’operaris necessari per fer tot el procés.
  • Depenent del tipus de neteja: Neteja esporàdica o puntual o neteja regular o de manteniment.
  • Freqüència diària, setmanal o mensual.
servei-neteja-comunitats

Els nostres preus?
La millor relació qualitat preu de Barcelona