Neteja de comunitats de veïns

Neteja de comunitats de veïns a Barcelona

Serveis de Neteja de comunitats de veïns i propietaris a Barcelona

630 32 28 82

A limpiezapisos.es ens encarreguem de la neteja integral de comunitats d’edificis essent una de les empreses referència a la zona de Barcelona. Realitzem servei a tot Catalunya ia tota tipologia d’edificis, grans i petits.

Comptem amb l’última part en equips de neteja perquè el procés sigui ràpid i meticulós i evitar interrompre el trànsit de persones d’una comunitat que necessita l’ús de les escales o ascensor en qualsevol moment del dia.

Som empresa especialitzada en la neteja en el manteniment i la neteja de zones comunes d’edificis residencials i zones comunitàries.

Entenem que els edificis comunitaris tenen un alt volum de visitants i requereixen una neteja regular en àrees d’alt trànsit, per aquesta raó ens encarreguem de zones com: Portals, escales, replans, passadissos, vestíbuls, vestíbul, ascensors, muntacàrregues, papereres , moquetes, catifes, finestres, vidres, patis, garatges i jardins, cambra de comptadors, teulades, terrats, elements de coberta i façanes.

Especialistes en neteja d’escales a Barcelona

separator-2
    • Netejadors professionals: Estudiem l’espai per executar la neteja de manera efectiva i adaptar l’equip a cada zona, així com tot el material necessari. Els operaris de neteja es fan servir a la zona en un horari que s’adapti al que menys afecta el trànsit de persones.Garantim un alt nivell de neteja perquè pugui brindar una càlida benvinguda a familiars i amics.
    • Neteja profunda: L’equip proporciona serveis com neteja de catifes, tapisseria, neteja de finestres i neteges profundes periòdiques. També proporcionem lliuraments regulars d’articles de neteja i neteja. Desinfectem l’edifici a un nivell excepcionalment alt.
    • Serveis de neteja a mida: Cada lloc és diferent i entenem com netejar espais d’ús mixt, escales i halls d’ús freqüent. Assegurem zones completament desinfectades i adaptem la neteja a les necessitats de cada edifici.

Per què escollir-nos com a empresa de neteja de comunitats de veïns i propietaris?

separator-2

Abans de realitzar el servei ho acordem tot amb la junta de la comunitat perquè no hi hagi cap mena de sorpresa durant l’execució del treball.

Utilitzem productes que no afectin el medi ambient i tenen una gran qualitat d’acabat.

Disposem de maquinària d’alta eficiència professional amb què els treballs es fan de manera còmoda i sense risc d’afectació.

Treballant

separator-2
Neteja ascensor
Neteja facanes
Neteja comunitats veins i propietaris

Quin preu té el servei de neteja i desinfecció de comunitats?

separator-2

El pressupost d’aquest tipus de servei depèn de les condicions següents:

Demana pressupost

  • Espai a netejar: metres quadrats a executar la neteja, el nombre de pisos i el nombre de zones.
  • Equip i nombre d'operaris necessari per fer tot el procés
  • Depenent del tipus de neteja: Neteja esporàdica o puntual o neteja regular o de manteniment.
  • Freqüència diària, setmanal o mensual.