Neteja fi de lloguer

Neteja fi de lloguer

Serveis de neteja professional per final de contracte o lloguer

630 32 28 82

Som una empresa professional líder en neteja fi de lloguer a Barcelona. Tenim implementat un pla d’acció que inclou neteja integral de qualsevol espai, finestres, portes, mobiliari de grans i petites dimensions, desmuntatge de mobiliari, neteja de tot tipus de terres, desinfecció de bany, desgreixat de cuina, campana, neteja de reixes de ventilació i neteja de terrasses.

Si ets un propietari que vols llogar, vendre o comprar una propietat, o ets un llogater que vol assegurar recuperar la fiança, el servei de neteja de fi de lloguer és just el que necessita.

Eliminem tot rastre d’empremtes a parets i portes realitzant el rentat de les superfícies brutes, neteja de tots els punts de contacte com les portes, interruptors. Desempolsar sòcols i reixetes de ventilació, netegem endolls i portes, desgreixar cuina i restes de calç del bany. Cuidem les juntes del bany amb especial atenció.

Servei professional fi de lloguer

Quin tipus de neteja específica fem?

Neteja professional de catifes i entapissats

Utilitzem un mètode personalitzat i especial per a la neteja profunda de catifes i tapisseria. Eliminem tots els bacteris i residus.

Neteja profunda de matalassos

No n’hi ha prou amb netejar els llençols. Amb el temps, els matalassos es deterioren i pateixen també la incrustació de brutícia. Cal una neteja professional per eliminar pols i taques.

Tractaments fungicides i bactericides

A les zones més delicades i de més acumulació de brutícia, realitzem tractaments efectius.

Neteja de taques a la paret

Encara que el procediment de neteja de taques a la paret és força efectiu, és important tenir en compte que no s’aconsegueixen eliminar. En alguns casos, caldrà contractar el servei de pintura.

Neteja de vidres interiors i exteriors

Perquè llueixin igual de bé pels dos costats és important una desinfecció professional.

Contacta y obtén un presupuesto de manera inmediata

Nuestro equipo te atenderá en la mayor brevedad posible.

Què inclou el servei de neteja fi de contracte?

Equip de netejadors formats i amb experiència

Tots els netejadors amb què treballem estan completament capacitats i examinats per realitzar qualsevol tasca en qualsevol espai.

Un servei no limitat en el temps

Com que el nostre servei de neteja al final del lloguer no està limitat en el temps, els tècnics no abandonaran la propietat fins que tot estigui net a la perfecció.

Ús de detergents professionals no comercials

Utilitzem detergents professionals de proveïdors de confiança d’Espanya, que no estan disponibles comercialment. Aquestes solucions són extremadament efectives i ajuden a assolir grans resultats.

Garantia de neteja en el termini establert

Els terminis es marquen abans de començar i lliurem la feina en el temps marcat sense demores. En cas de superar el termini, ens comprometem a fer una compensació per les molèsties.

Treballant

Neteja fi lloguer
Neteja fi de contracte
Neteja post lloguer

Preu d’una neteja de fi de lloguer

Els preus dels serveis de neteja de fi de lloguer tenen un preu més costós que els de neteja convencional. Diversos criteris que determinen el pressupost final són

  • La dimensió de l’espai.
  • Tipologia de mobiliari que cal manipular i moure durant el servei.
  • Si s’ha de fer neteja exterior de terrassa o finestres exterior, fins i tot de façana.
  • Tipus de terra.
  • Membres de l’equip humà necessaris.
  • El mètode de treball a fer.
  • Grau de brutícia a eliminar.
neteja-de-locals-comercials

Els nostres preus?
La millor relació qualitat preu de Barcelona