Neteja per fi d’obra a Barcelona

La construcció d’un nou habitatge, tenda, edifici o instal·lació, és una bona notícia per a aquells que van a gaudir d’un nou espai, ja sigui habitacional o laboral. El que sovint no es té en compte és la necessitat de la neteja d’obra una vegada aquesta ha finalitzat.

El treball de neteja de finalització d’obra ha de ser dut a terme per professionals especialistes, que coneguin com abordar el treball en funció del tipus de material del que es tracti. La nostra metodologia i materials a l’hora d’una neteja de locals o pisos després d’obra faciliten que netegem l’espai en molt poc temps i amb total eficàcia posant l’accent principalment en la higienització completa del lloc.

Després de la realització d’obres solen quedar restes tals com a pols, materials utilitzats, restes de pintura, per això cuidem que tot quedi en un estat impecable i òptim amb el nostre servei de neteja professional especialitzat en fi d’obra.

Com realitzem la neteja per fi d’obra?

  • Neteja de sòls i paviments: En funció de la superfície a tractar, escombrem, freguem i aspirem la superfície per deixar-la absolutament neta. En caos necessari, disposem de maquinària pulidora per polir i abrillantar sòls que així ho requereixin. En el cas de superfícies més delicades com parquets, catifes o moquetes, disposem de productes de primera qualitat, que asseguraran un resultat òptim.
  • Cristalls, vidrieres i mampares: Després d’acabar una obra, és comuna que els cristalls necessitin una neteja a fons per retirar totes les restes de pols, adhesius o silicona que hagin pogut quedar. Netejarem els cristalls per ambdues parts, deixant-los totalment lluentes.
  • Neteja de banys: desinfectarem el bany amb productes bactericides i retirarem qualsevol tipus de residu d’obra que hagi pogut quedar en les juntes de les rajoles, mampares, etc.
  • Neteja de zones comunes: Quan treballem en obres d’edificis complets o en reformes d’un pis, també ens comprometem a netejar les zones comunes com a escales, ascensor, sòls, etc.
  • Manteniment de promocions d’obra nova: Treballem perquè els habitatges llueixin totalment perfectes durant el procés de venda o lloguer d’una promoció d’obra nova. No deixi que els seus possibles compradors es portin una mala imatge a causa de la pols i la brutícia.

Per què contractar-nos per netejar una obra una vegada finalitzada?

Perquè el nostre personal i equips està altament qualificat i format per realitzar tot tipus de neteges amb el millor resultat

Perquè netejar un local o llar després d’una obra requereix d’un treball exhaustiu per eliminar tota la pols, restes de pintura i brutícia de les superfícies.

Nosaltres ens encarreguem d’aportar tots els productes i maquinària necessària.

Disposem d’una àmplia trajectòria, treballant durant anys a la ciutat de Barcelona.

Si vols vendre o llogar el teu pis després de l’obra nova o reforma, la neteja és un punt imprescindible

Truqui’ns al telèfon 630322882 si desitja sol·licitar un pressupost gratuït sense compromís, o completi el nostre formulari de contacte per rebre pressupost.

Que opinen els nostres clients del nostre servei de neteja per fi d’obra?

“Estic encantat amb el servei de neteja de finalització d’obra de Limpiezapisos.es. En finalitzar les obres de reformes en la meva llar hem contractat els seus serveis i hem quedem molt satisfets amb resultat final i el tracte obtingut.” Manuel Pons