Neteja de final d'obra a Barcelona

Neteja de final d'obra a Barcelona

Serveis de neteja professional per final d'obra

630 32 28 82

Després de realitzar obres o reformes la quantitat de materials despresos com ara pols, ciments, restes de guix i pintura necessiten una neteja exhaustiva professional per garantir la salubritat, i tornar la funcionalitat a l’espai deixant-lo totalment net, desinfectat i higienitzat.

Som una empresa especialitzada en neteja professional de fi d’obra d’habitatges, oficines, locals comercials i comunitats a Barcelona. Aquest tipus de neteja es fa després de treballs d’obra nova, reforma integral, parcial o rehabilitació. La nostra metodologia integra l’ús de productes i maquinària específica de neteja d’ús professional.

Els nostres serveis de neteja de final d’obra estan destinats a constructores, arquitectes, interioristes i particulars, complint tots els requisits de capacitat i qualitat de prevenció de riscos laborals.

Estem registrats a la REA (Registre d’empreses acreditades), acreditació que ens permet treballar de manera conjunta amb la constructora d’obres perfectament regulades.

Neteja professional per final d'obra

Per què contractar una empresa de neteja de fi d’obra?

La neteja en finalitzar una obra pot ser necessària per diverses raons. Adaptem els nostres serveis a aquestes necessitats específiques, especialitzant-nos a tractar diversos espais i situacions.

Personal

Comptem amb una brigada de neteja amb personal i equips altament qualificats i formats per fer una neteja amb un acabat professional. Tenim una assegurança de responsabilitat per complir amb normativa i estar coberts davant de la possibilitat en cas de produir-se danys.

Maquinaria

Disposem de les màquines professionals necessàries per a un desempolsat general i complet com raspalls, escombradores, netejadores d’alta pressió d’aigua freda i calenta, broquets per a pols, etc.

Restauració

Restaurem tot tipus de terres (parquet, gres, terres de PVC, etc.) que han quedat deteriorats per l’obra.

Contacta i obté un pressupost de manera immediata

El nostre equip t’atendrà el més aviat possible.

Com fem la neteja de fi d’obra?

Ens desplacem juntament amb tota la maquinària necessària a qualsevol ubicació de la província de Barcelona.
Alguns dels serveis més demandats de neteja per fi d’obra són:

Neteja de terres i paviments

En funció de la superfície a tractar, escombrarem, freguem i aspirem la superfície per deixar-la absolutament neta. En cas necessari, disposem de maquinària polidora per abrillantar i polir terres que així ho requereixin. En el cas de superfícies més delicades com a parquets, catifes o moquetes, disposem de productes de primera qualitat, que asseguren un resultat òptim.

Vidres, vidrieres i mampares

Després d’acabar una obra, és comú que els vidres necessita una neteja a fons per retirar totes les restes de pols, ciment, adhesius o silicona que hagin pogut quedar. Netegem els vidres per ambdues cares, deixant-los totalment lluents.

Sanejament de cuina i banys

Desinfectem banys i cuines amb productes bactericides i eliminem restes d’obra que hagin pogut quedar impregnades a les juntes de les rajoles, mampares i rajoles.

Neteja de zones afectades pel trasllat

Quan treballem en obres d’edificis complets o en reformes d’un pis, també ens comprometem a netejar i desinfectar les zones comunes com escales, ascensor, terres i llocs de trànsit de mobiliari, materials i operaris.

Retirades deixalles i residus

Retirem de forma completa qualsevol tipus de runa, encenall de fusta, grava, guix, serradures, etc mitjançant tècniques de desempolsament i aspiració. Preocupats per la preservació del medi ambient, fem una selecció selectiva, rebutjant adequadament tot tipus de materials.

Ventilació de l’edifici

Després de netejar, ventilem de manera eficient cada zona per facilitar la tornada a la funcionalitat de l’espai. El procés es realitza amb l’objectiu de descontaminar l’espai dels productes usats a l’obra, com silicones i altres materials que contenen tòxics, o per retirar l’olor de materials nous instal·lats a l’obra, d’elements com ara finestres, portes i rodapies.

Treballant

Polidora fi obra
Neteja enderrocs fi d'obra
neteja-final-obra

Preu d’una neteja de fi d’obra

Els preus dels serveis de neteja de fi d’obra solen ser més elevats que els de la neteja tradicional. Tot seguit exposem una sèrie de preus orientatius.

Neteja final d'obra Tarifes
Neteja final d'obra d'habitatge de mida mitjana 290
Neteja fi de reforma o obra d'oficina mida mesurada sense vidres 215
Preu neteja després d'obra d'oficina mida mitjana amb vidres 450
Preu neteja fi d´obra de cuina i bany 100
Preu m2 neteja d´obra 2
Neteja d'obra preu hora 10

Diversos criteris que determinen el pressupost final són:

  • La dimensió de l’espai
  • Grau de brutícia a eliminar
  • Tipus de mobiliari si és encastat o no que pugui dificultar el trasllat momentani
  • Tipus de terra, en casos de parquet el procés és més delicat que els terres de rajola
  • Els recursos materials i humans que es necessitin
  • Neteja exterior: balcons, façanes, etc
  • Desplaçament
  • Gestió de residus
neteja-post-obra

Els nostres preus?
La millor relació qualitat preu de Barcelona