Limpieza de Graffitis

Neteja de Graffitis a Barcelona

Serveis de neteja professional de Graffitis

630 32 28 82

A Limpiezapisos.es comptem amb especialistes per a la realització de serveis de neteja de graffitis. La neteja de façanes i protecció posterior s’ha convertit en una necessitat imprescindible, per a molts negocis, comunitats de veïns, organismes públics i locals comercials per recuperar la seva presència i imatge deteriorada pels grafits.

L’eliminació de grafits es realitza amb productes especials homologats que no són agressius per al medi ambient i aptes per a qualsevol tipus de superfícies.

La protecció de la façana es realitza amb productes segelladors, que impedeixen la penetració de partícules o agents al porus de la superfície.

Com netejar graffitis o pintades a parets?

separator-2

Identificación del tipo de superficie

Actualment la majoria de graffitis es realitzen amb pintura en aerosol, però podem trobar graffitis amb marcadors, adhesius (adhesius), betum i fins i tot productes de decapat per a efectes de decoloració. Aquest tipus de pintades les podem trobar a nombroses superfícies ja siguin llises o amb textura com pals i senyals de trànsit, parada d’autobusos, vidres, paviment, pedra, formigó, alumini o fusta.

És molt important identificar el tipus de superfície per poder emprar la tècnica de neteja específica que millor s’adapti. A més, com més aviat es posi en contacte amb una empresa de neteja, més gran serà la facilitat per a l’eliminació efectiva del graffiti.

Es fa ús de pintura per cobrir el grafit. És el procediment més econòmic i se sol realitzar en superfície llises i pintades, com ara parets blanques o façanes.

El netejador químic per excel·lència és el dissolvent per la seva rapidesa i eficàcia a l’hora de netejar pintades. Tot i això hem de tenir en compte que pot donar resultats poc estètics si no elimina la pintura completament. Recomanem utilitzar aquest mètode per a petites zones, assegurant sempre de provar la reacció del material abans de la seva utilització. No es recomana per a superfícies pintades, funciona millor en pedra o granit.

Per a petits treballs de neteja, com treure la pintura d’aerosol i marcadors dels pals de llum i caixes de serveis públics, s’utilitzen productes d’eliminació de grafits o pintades i s’aplica a la superfície mitjançant un drap escorrent enèrgicament.

És un dels tipus de neteja més utilitzat i sol realitzar-se amb una màquina de pressió junt o amb un dissolvent específic per a remoció de pintades o graffitis. El procediment a seguir consisteix a xopar primerament la pintada amb dissolvent i deixar actuar durant 5 minuts, per posteriorment rentar a pressió amb aigua combinada (80% aigua 20% líquid antigrafitis). Per a l’acabat, recomanem bicarbonat de sodi en forma de capa greixosa ja que aplicat directament a la pintura dóna excel·lents resultats.

Protecció anti graffiti

separator-2

Hi ha dos tipus de protecció antigraffiti o de manteniment de superfícies: el recobriment temporal o permanent.

Generalment el mètode més utilitzat segons els tractaments específics de neteja recomanats per l’ajuntament de Barcelona és l’ús d’una capa protectora de pintura temporal per a façanes ja que en procedir a l’eliminació del grafit, se sol remoure aquesta primera capa i és per això que cal tornar a aplicar a la superfície.

Procedim a netejar la superfície i la protegim amb una capa incolora contra grafits. Aquesta pel·lícula protectora actua contra la possibilitat de possibles agressions i suposa un estalvi en el cas de serveis de neteja posteriors.

Els productes utilitzats durant el procés de protecció de parets són productes industrials especials que no és possible trobar en petits establiments. Sovint es venen en quantitats industrials a empreses de neteja professionals. És per això que davant d’aquestes situacions recomanem que es posin en contacte amb nosaltres.

En cas que el que busqui sigui el recobriment permanent, oferim serveis de remoció de graffitis o neteja industrial de graffitis.

Treballant

separator-2

Què opinen els nostres clients del nostre servei de neteja de graffitis i pintades?

separator-2

“La nostra empresa ha contractat el servei de neteja de graffitis a LimpiezaPisos.es. El resultat obtingut ha estat totalment satisfactori”.  Arturo García