Neteja de Graffitis a Barcelona

En Limpiezapisos.es comptem amb especialistes per a la realització de serveis de neteja de graffitis. La neteja de façanes i protecció posterior, s’ha convertit en una necessitat imprescindible, per a molts negocis, comunitats de veïns, organismes públics i locals comercials per recuperar la seva presència i imatge deteriorada pels graffitis.

L’eliminació de graffitis es realitza amb productes especials homologats que no són agressius per al medi ambient i aptes per a qualsevol tipus de superfícies.

La protecció de la façana es realitza amb productes segelladors, que impedeixen la penetració de partícules o agents en el porus de la superfície.

Com netejar graffitis o pintades en parets

Durant el procés d’eliminació de pintades en parets, hem de tenir en compte 3 punts clau fonamentals sense els quals és possible que la restauració de la superfície quedi deteriorada.

1. Identificació del tipus de superfície

Actualment la majoria de graffitis de realitzen amb pintura en aerosol, però podem trobar graffitis amb marcadors, adhesius (pegatines), betum i fins i tot productes de decapat per a efectes de decoloració.
Aquest tipus de pintades les podem trobar en nombroses superfícies ja siguin llises o amb textura com a pals i senyals de trànsit, parada d’autobusos, cristalls, paviment, pedra, formigó, alumini o fusta.

És molt important, identificar el tipus de superfície per poder emprar la tècnica de neteja especifica que millor s’adapti. A més, al més aviat possible es posi en contacte amb una empresa de neteja, major serà la facilitat per a l’eliminació efectiva del graffitis.

Pintar
Es fa ús de pintura per cobrir el graffitis. És el procediment més econòmic i se sol realitzar en superfície llises i pintades, com a parets blanques o façanes.

Removedors Químics
El netejador químic per excel·lència és el dissolvent per la seva rapidesa i eficàcia a l’hora de la neteja de pintades. No obstant això hem de tenir en compte que pot donar resultats poc estètics si no elimina la pintura completament. Recomanem l’ús d’aquest mètode per a petites zones, assegurant sempre de provar la reacció del material abans de la seva utilització. No es recomana per a superfícies pintades, funciona millor en pedra o granit.

Per a petits treballs de neteja, com llevar la pintura d’aerosol i marcadors dels pals de llum i caixes de serveis públics, s’utilitzen productes d’eliminació de #grafiti o pintades i s’aplica a la superfície mitjançant un drap escorrent enèrgicament.

Rentat a presió
És un dels tipus de neteja més utilitzat i sol realitzar-se amb una màquina a pressió juntament amb un dissolvent específic per a remoció de pintades o graffitis. El procediment a seguir consisteix a xopar primerament la pintada amb dissolvent i deixar actuar durant 5 minuts, per posteriorment rentar a pressió amb aigua combinada (80% aigua 20% líquid anti-graffitis). Per a l’acabat, recomanem bicarbonat de sodi en forma de capa greixosa ja que aplicat directament a la pintura dóna excel·lents resultats.

Protecció anti-graffitis

Existeixen dos tipus de protecció anti-graffitis o de manteniment de superfícies: el recobriment temporal o permanent.

Generalment el mètode més utilitzat segons els tractaments específics de neteja recomanats per l’ajuntament de Barcelona és l’ús d’una capa protectora de pintura temporal per a façanes ja que en procedir a l’eliminació del graffitis, se sol remoure aquesta primera capa i és per això que s’ha de tornar a aplicar a la superfície.

Procedim a netejar la superfície i la protegim amb una capa incolora contra graffitis. Aquesta pel·lícula protectora actua contra la possibilitat de possibles agressions i suposa un estalvi en el cas de serveis de neteja posteriors.

Els productes utilitzats durant el procés de protecció de parets, són productes industrials especials que no és possible trobar en petits establiments. Sovint de venen en quantitats industrials a empreses de neteja professionals. És per això, que enfront d’aquestes situacions recomanem que es posin en contacte amb nosaltres.

En el cas que el que busqui sigui el recobriment permanent, oferim serveis de remoció de #grafiti o neteja industrial de graffitis.

Truqui’ns al telèfon 630322882 si desitja sol·licitar un pressupost gratuït sense compromís, o completi el nostre formulari de contacte per rebre pressupost.

Que opinen els nostres clients del nostre servei de neteja de graffitis i pintades?

“La nostra empresa ha contractat el servei de neteja de grafittis a Limpiezapisos.es. El resultat obtingut ha estat totalment satisfactori”. Arturo García