Neteja de locals comercials a Barcelona

Neteja de locals comercials a Barcelona

Serveis de neteja professional de locals comercials

630 32 28 82

A Limpiezapisos.es brindem un servei complet de neteja integral de locals comercials i naus industrials. Com a professionals del sector, sabem que les feines d’higienització en locals són fonamentals.

La primera impressió del client en entrar en un comerç és molt important, aquesta serà la que us farà tornar o no. Per això, us volem ajudar a tenir les vostres instal·lacions en perfecte estat amb la prestació d’un servei de neteja gestionat amb la màxima serietat i eficàcia.

Aquestes tasques poden semblar simples a primer cop d’ull, però s’han de fer de manera rigorosa i exhaustiva. Oblida’t de perdre el temps amb elles i confia en nosaltres per a la cura integral del teu negoci, amb la seguretat total que et posaràs en mans de personal d’extrema confiança i àmplia experiència.

Confia en nosaltres per a la cura integral del teu negoci, proporcionem solucions eficients i personalitzades

En quins casos necessita netejar un local

La neteja d’un comerç es pot necessitar per diverses raons, per això sabem que cal adaptar-nos-hi.
Tractem tota mena de locals i situacions: casos de reformes, obertura d’un nou establiment o manteniment en un comerç en funcionament.

Obertura de local nou

En els casos en què s’adquireix un nou comerç, cal condicionar-lo per garantir que es treballa en un espai net i desinfectat de qualsevol contaminant que hi pogués ser present. Després de la nostra feina, t’assegurem que el teu local quedarà en perfecte estat i llest per rebre els teus futurs clients.

Reformes en local

Després d’una reforma, gran o petita, es genera una gran quantitat de residus i brutícia que poden ser difícils d’eliminar si no s’hi actua a temps. En aquests casos, el nostre equip anirà a l’establiment un cop acabada la reforma i es farà la neteja amb rapidesa i eficàcia. D’aquesta manera garantim que el local es posi en funcionament amb total normalitat.

Local en funcionament

Mantenir el teu local impol·lut és un dels factors claus perquè el teu negoci progressi adequadament. En general, aquests requereixen un manteniment general de l’establiment. Treballem adaptant-nos a les teves necessitats, tant si necessites una neteja parcial o més completa.

Contacta i obté un pressupost de manera immediata

El nostre equip t’atendrà el més aviat possible.

Per què contractar un servei de manteniment en la neteja del teu local?

Contractar una empresa per realitzar el manteniment del teu negoci pot ser de gran ajuda per aconseguir atreure tot tipus de clients i, com a conseqüència, fer-ho prosperar. Per aconseguir aquest efecte, treballem de manera exhaustiva, eliminant tota la brutícia, residus i pols que puguin fer malbé la veritable imatge del teu establiment.

La nostra experiència ens avala, coneixem mètodes pràctics, ràpids i segurs per fer diverses tasques de neteja. Utilitzem materials, maquinàries, productes i accessoris convenients per assegurar-te el sanejament, tant interior com exterior, del teu local comercial.

Treballant

Botiga mostrador
Neteja vidres
Taules local

Què inclou el servei de neteja de locals comercials i naus industrials?

En locals comercials

A locals comercials, tant grans com petits, l’aparador és la zona amb més protagonisme i que capta la mirada del client. Aquesta zona sol estar exposada a agents que en poden comprometre l’estat: marques de mans o dits i pols provinent de l’exterior. Per això, és fonamental que els vidres es veuen sempre impecables i lluents.

Zones crítiques com l’entrada poden veure’s compromeses per la brutícia, s’ha de tenir en compte ja que hi passaran moltes persones durant el dia. El terra de l’entrada ha d’estar totalment net, polit i lliure de residus, fulles dels arbres i petjades. Com que és una zona de pas, ens centrarem en la seva higiene amb freqüència.

Com és habitual, el mobiliari, la decoració i les plantes poden ser víctimes de l’acumulació de la pols en suspensió. Aquests elements requereixen una cura especial i, en funció del seu estat, es podrà fer una neteja més exhaustiva o un simple manteniment per garantir que queden impecables.

Entre les tasques que poden contribuir a millorar la imatge del comerç és el buidatge de papereres. En cas de disposar de serveis oberts al públic, aquests han de donar una imatge de total pulcritud. S’han de desinfectar els sanitaris i aixetes habitualment, per no fomentar la formació de brutícia o males olors.

En naus industrials

En el cas de grans espais, com són les naus industrials, diverses zones poden quedar afectades per brutícia que a simple vista es pot no veure. Per això, l’equip de treball se centra en les zones més inaccessibles i les més descurades.

És possible que hi hagi acumulacions d’objectes i residus que ja no són necessaris per a l’activitat que es fa a la nau. Sempre que sigui necessari i s’indiqui, l’equip de treball assignat podrà eliminar i traslladar a una zona apta per a la deixalla d’aquests residus. Si la nau industrial té grans estructures que ja no s’utilitzen, es procedirà al desmuntatge d’aquestes per dipositar-les al punt de tractament corresponent. D’aquesta manera, s’evita acumular objectes que ja no es fan servir, estalviem les molèsties i tindràs més espai per a estructures importants.

Els nostres preus?
La millor relació qualitat preu de Barcelona