Neteja de locals comercials a Barcelona

A Limpiezapisos.es brindem un servei complet de neteja integral de locals comercials i naus industrials. Com a professionals del sector, sabem que les tasques de neteja en locals són fonamentals. La primer impressió del client en entrar en un comerç és molt important, aquesta serà la que li farà tornar o no. Per això, et volem ajudar a tenir les teves instal·lacions en perfecte estat amb la prestació d’un servei de neteja gestionat amb la màxima serietat i eficàcia.

Aquestes tasques poden semblar simples a primer vista, però han de realitzar-se de manera rigorosa i exhaustiva. Oblida’t de perdre el temps amb elles i confia en nosaltres per a la cura integral del teu negoci, amb la total seguretat que et posaràs en mans de personal d’extrema confiança i àmplia experiència.

Per què contractar un servei de manteniment en la neteja del teu local?

Contractar una empresa per realitzar el manteniment del teu negoci pot ser de gran ajuda per aconseguir atreure tot tipus de clients i, com a conseqüència, fer-ho prosperar. Per aconseguir aquest efecte, treballem de manera exhaustiva, eliminant tota la brutícia, residus i pols que puguin espatllar la veritable imatge del teu establiment.

La nostra experiència ens avala, coneixem mètodes pràctics, ràpids i assegurances per realitzar diverses tasques de neteja. Utilitzem materials, maquinàries, productes i accessoris convenients per assegurar-te el sanejament, tant interior com a exterior, del teu local comercial.

En quins casos necessita la neteja d’un local

La neteja d’un comerç pot necessitar-se per diverses raons, per això sabem que cal adaptar-nos a elles. Tractem tot tipus de locals i situacions: casos de reformes, obertura d’un nou establiment o manteniment en un comerç en funcionament.

Obertura de local nou
En els casos en els quals s’adquireix un nou comerç, és necessari condicionar-ho per garantir que es treballa en un espai net i desinfectat de qualsevol contaminant que pogués estar present. Després del nostre treball, t’assegurem que el teu local quedarà en perfecte estat i llest per rebre als teus futurs clients.

Reformes en local
Després d’una reforma, gran o petita, es genera una gran quantitat de residus i brutícia que poden ser difícils d’eliminar si no s’actua a temps. En aquests casos, el nostre equip acudirà a l’establiment una vegada acabada la reforma i es realitzarà la neteja amb rapidesa i eficàcia. D’aquesta manera, garantim que el local es posi en funcionament amb total normalitat.

Local en funcionament
Mantenir el teu local impecable és un dels factors claus perquè el teu negoci progressi adequadament. En general, en aquests es requereix d’un manteniment general de l’establiment. Treballem adaptant-nos a les teves necessitats, tant si necessites una neteja parcial o una més completa.

Què inclou el servei de neteja de locals comercials i naus Industrials?

En locals comercials

En locals comercials, tant grans com a petits, l’aparador és la zona amb més protagonisme i que capta la mirada del client. Aquesta zona sol estar exposada a agents que poden comprometre el seu estat: marques de mans o dits i pols provinent de l’exterior. Per això, és fonamental que els cristalls es vegin sempre impecables i lluents.

Zones crítiques com l’entrada poden veure’s compromeses per la brutícia, s’ha de tenir en compte ja que per ella passaran moltes persones durant el dia. El sòl de l’entrada ha d’estar totalment net, poliment i lliure de residus, fulles dels arbres i trepitjades. En ser una zona de pas, ens centrarem en la seva higiene amb freqüència.

Com és habitual, el mobiliari, la decoració i les plantes, poden ser víctimes de l’acumulació de la pols en suspensió. Aquests elements requereixen especial cura i, en funció del seu estat es podrà realitzar una neteja més exhaustiva o un simple manteniment per garantir que queden impecables.

Entre les tasques que poden contribuir a millorar la imatge del comerç és el buidatge de papereres.

En cas de disposar de serveis oberts al públic, aquests han de donar una imatge de total netedat. Han de desinfectar-se els sanitaris i la griferia habitualment, per no fomentar la formació de brutícia o males olors.

En naus industrials

En el cas de grans espais, com són les naus industrials, diverses zones poden quedar afectades per brutícia que a simple vista pot no veure’s. Per això, l’equip de treball se centrarà a les zones més inaccessibles i en aquelles més descurades.

És possible que existeixin acumulacions d’objectes i residus que ja no són necessaris per a l’activitat que es realitza en la nau. Sempre que sigui necessari i s’indiqui, l’equip de treball assignat podrà eliminar i traslladar a una zona apta per a la deixalla d’aquests residus.

Si la nau industrial posseeix grans estructures que ja no s’utilitzen, es procedirà al desmuntatge d’aquestes per dipositar-les en el punt de tractament corresponent. D’aquesta manera, s’evita acumular objectes que ja no s’utilitzen, t’estalviem les molèsties i a més tindràs més espai per a estructures importants.

Necessites un pressupost?

Truqui’ns al telèfon 630322882 si desitja sol·licitar un pressupost gratuït sense compromís, o completi el nostre formulari de contacte per rebre pressupost.

Que opinen els nostres clients del nostre servei de neteja de locals comercials?

“Vem contractar el servei de neteja de locals a Limpiezapisos.es. El resultat obtingut ha estat excel·lent, han fet un treball ràpid i eficient”. Mario Ruíz