Limpieza de oficinas

Neteja d'oficines i despatxos

Serveis de neteja professional d'oficines

630 32 28 82

Un dels serveis més demandats actualment pels nostres clients a més de la ja coneguda neteja de la llar, és la neteja d’oficines. Moltes vegades, a causa de trasllats de mobiliari o reformes als despatxos, cal la contractació d’empreses de neteja per fer aquest treball a fons.

A Limpiezapisos.es utilitzem els productes i equips tecnològics més capdavanters per oferir un servei de màxima qualitat i agilitzar els processos, sense interferir en el funcionament habitual de la seva empresa. Analitzem prèviament, el material de les superfícies i les característiques del mobiliari per poder seleccionar el mètode de neteja i conservació més adequat.

Què inclou el servei de neteja d’oficines?

separator-2

Neteja de paviments

Són les superfícies de major envergadura, per la qual cosa la neteja i el manteniment d’aquestes, és essencial per evitar taques i pols que deteriorin la imatge de la seva empresa o despatx, ja sigui per l’ús diari de les instal·lacions o bé després d’una recollida de mobles.
Com en el cas del mobiliari, el més important és saber distingir la naturalesa de la superfície.

 • Moquetes:

  L’ús de moquetes és cada cop menor a causa de la dificultat que provoca el servei d’higienització. S’utilitza l’aspirat i en el cas que calgui màquines d’injecció-extracció, escuma seca o xampunejat.

 • Paviment dur natural o artificial

  Si el terra és de terratzo, marbre o granit, el sanejament es realitzarà amb motxo i mopa microfibra, aplicant una capta pols, amb l’objectiu d’eliminar la pols superficial. L’acció de la microfibra absorbeix la brutícia, limita els dipòsits de pols i perllonga la brillantor del paviment. Els detergents emprats per al fregat seran neutres, per tal de no fer malbé la superfície.
  En el cas de terres amb gres o qualsevol paviment argilós únicament s’usarà la mopa per a l’eliminació de la pols i de les partícules en suspensió, i fregat amb una solució de detergent i aigua

 • Paviment de parquet

  Actualment el parquet s’imposa cada cop més despatxos i oficines ja que aporta calidesa i confort. Això no obstant, requereix un manteniment més curós i necessita uns productes adaptats a aquestes necessitats. En aquest tipus de superfícies utilitzarem draps secs o bé raspalls de cerres naturals per evitar esgarrapades. És molt important no netejar el parquet amb abundant aigua ja que podria produir-se humitats i per tant l’aixecament de les fustes.

Neteja de mobiliari

Per a l’eliminació de la pols i taques i aconseguir la qualitat òptima a la feina, s’utilitzaran aspiradors, plomalls, baietes i camusses tractades amb solucions netejadores.
En aquest cas es tindran en compte els diferents tipus de mobiliari d’oficina per fer servir els millors productes en cada cas.

 • Mobles entapissats

  Els recobriments tèxtil, de pell o pell sintètica necessiten una cura especial amb netejadors específics per a aquest tipus de superfícies que posarem a la vostra disposició. En el cas de pell natural, caldrà hidratar-la periòdicament.

 • Paviment dur natural o artificial

  Si el terra és de terratzo, marbre o granit, el sanejament es realitzarà amb motxo i mopa microfibra, aplicant una capta pols, amb l’objectiu d’eliminar la pols superficial. L’acció de la microfibra absorbeix la brutícia, limita els dipòsits de pols i perllonga la brillantor del paviment. Els detergents emprats per al fregat seran neutres, per tal de no fer malbé la superfície.
  En el cas de terres amb gres o qualsevol paviment argilós únicament s’usarà la mopa per a l’eliminació de la pols i de les partícules en suspensió, i fregat amb una solució de detergent i aigua

Telèfons, ordinadors i equips d’ofimàtica

Els equips d’ofimàtica i aparells electrònics requereixen una higiene més gran a causa de la manipulació d’ells diàriament i per les múltiples micro ranures a través de les quals es pot introduir pols, líquids i microorganismes.

 • Desinfecció de telèfons i equips d’ofimàtica

  Un dels objectes més exposats a l’absorció de microorganismes a una oficina són els telèfons. Cada cop s’utilitzen més aparells sense fil, i l’ús diàriament, de mà a mà, necessiten una desinfecció d’auriculars per evitar contagis. Per netejar impressores, fotocopiadores, etc. Serà necessari l’ús de baietes per evitar la polvorització directa als equips.

 • Neteja dels equips informàtics

  Depenent del tipus d’equip i pantalles, farem servir diferents tècniques de neteja. És un procés d’extrem cura i precaució, que s’aconsella que facin únicament experts del sector per evitar esgarrapades i desperfectes en monitors i material informàtic. Així mateix, procedirem amb els equips portàtils.

Neteja de Cristalls

És molt freqüent la pols i les empremtes dactilars per contacte, en portes i parts de vidre de l’oficina. Executem la neteja neteja interior i exterior dels vidres de les finestres, per extremar la pulcritud de l’espai i alhora permet el màxim aprofitament de la llum natural. Els vidres exteriors són tractats amb productes que perllonguen l’estat de neteja.

Neteja de lavabos

Sanejament i desinfecció de lavabos i vestuaris per mantenir els estàndards legals de sanitat i reforçar la bona imatge de les instal·lacions. Reposem tots els productes bàsics de neteja (sabó de mans, paper higiènic i tovalloletes desinfectants). De manera opcional, s’aplicaran ambientadors aromàtics o neutres per a la desodorització dels banys.

Neteja d’objectes diversos

Les papereres es buidaran de residus, netejarem amb una baieta de microfibra impregnada d’una solució de detergent neutre, i es col·locaran bosses noves. Els objectes lleugers que es troben damunt de mobles, taules o prestatgeries s’aixecaran per netejar la superfície on estiguin situats, i es tornaran a col·locar al seu lloc.

Treballant

separator-2

Neteja general de manteniment

separator-2

Per prolongar la vida útil tant dels despatxos com del mobiliari d’oficina és convenient establir un programa de manteniment de neteja. Aconsellem el següent pla de manteniment per evitar el deteriorament i brutícia que sol acumular-se en aquests locals:

Demana pressupost

 • Recollida de residus repartits per la superfície (caixes buides o materials sobrants de l'activitat).
 • Rentat depenent de la superfície (fregat, aspirat).
 • Mopejat o escombratge humit.
 • Desempolvado de mobiliario.
 • Higienització i desinfecció de lavabos.
 • Buidatge i neteja de papereres.
 • Neteja d'objectes i equips per al funcionament correcte de l'activitat empresarial.