Neteja d’oficines i despatxos

Un dels serveis més demandats actualment pels nostres clients a més de la ja coneguda neteja de la llar, és la neteja d’oficines. Moltes vegades, a causa de trasllats de mobiliari o reformes en els despatxos, és necessari la contractació d’empreses de neteja per realitzar aquest treball a fons.

En Limpiezapisos.es utilitzem els productes i equips tecnològics més capdavanters per oferir un servei de màxima qualitat i agilitar els processos, sense interferir en el funcionament habitual de la seva empresa. Analitzem prèviament, el material de les superfícies i les característiques del seu mobiliari per poder seleccionar el mètode de neteja i conservació més adequat. Gràcies a les nostres tècniques, garantim una millora en la qualitat ambiental de la seva oficina.

Neteja de paviments

Són les superfícies de major envergadura, per la qual cosa la neteja i manteniment d’aquestes, és essencial per evitar taques i pols que deteriorin la imatge de la seva empresa o despatx, ja sigui per l’ús diari de les instal·lacions o bé després d’una recollida de mobles.
Com en el cas del mobiliari, el més important és saber distingir la naturalesa de la superfície.

Moquetes
L’ús de moquetes és cada vegada menor a causa de la dificultat que provoca el servei de higienització.
S’utilitza l’aspirat i en el cas que sigui necessari màquines d’injecció-extracció, escuma seca.

Paviment dur natural o artificial
Si el sòl és de terratzo, marbre o granit, el sanejament es realitzarà amb mocho i mopa microfibra, aplicant un capta pols, amb l’objectiu d’eliminar la pols superficial. L’acció de la microfibra absorbeix la brutícia, limita els dipòsits de pols i perllonga la lluentor del paviment. Els detergents emprats per al fregat seran neutres, amb la finalitat de no danyar la superfície.
En el cas de sòls amb gres o qualsevol paviment argilenc únicament s’usarà la mopa per a l’eliminació de la pols i de les partícules en suspensió, i fregat amb una solució de detergent i aigua

Paviment de parquet
Actualment el parquet s’imposa cada vegada més despatxos i oficines ja que aporta calidesa i confort. No obstant això, requereix un manteniment més acurat i necessita uns productes adaptats a aquestes necessitats. En aquest tipus de superfícies utilitzarem draps secs o bé raspalls de truges naturals per evitar esgarrapades. És de summa importància no netejar el parquet amb abundant aigua ja que podria produir-se humitats i per tant l’aixecament de les fustes.

Neteja de mobiliari

Per a l’eliminació de la pols i taques i aconseguir la qualitat òptima en el treball, s’utilitzaran aspiradors, plomalls, baietes i draps tractats amb solucions netejadores.
En aquest cas es tindrà en compte els diferents tipus de mobiliari d’oficina per emprar els millors productes en cada cas.

Mobles entapissats
Els recobriments tèxtil, de pell o pell sintètica necessiten una cura especial amb netejadors específics per a aquest tipus de superfícies que posarem a la seva disposició. En el cas de pell natural, caldrà hidratar periòdicament.

Paviment dur natural o artificial
Si el sòl és de terratzo, marbre o granit, el sanejament es realitzarà amb mocho i mopa microfibra, aplicant un capta pols, amb l’objectiu d’eliminar la pols superficial. L’acció de la microfibra absorbeix la brutícia, limita els dipòsits de pols i perllonga la brillantor del paviment. Els detergents emprats per al fregat seran neutres, per tal de no danyar la superfície.
En el cas de sòls amb gres o qualsevol paviment argilós únicament es farà servir la mopa per a l’eliminació de la pols i de les partícules en suspensió, i fregat amb una solució de detergent i aigua.

Telèfons, ordinadors i equips d’ofimàtica

Els equips d’ofimàtica i aparells electrònics requereixen una major higiene a causa de la manipulació d’ells diàriament i per les múltiples micro ranures a través de les quals es pot introduir pols, líquids i microorganismes.

Desinfecció de telèfons i equips d’ofimàtica
Un dels objectes més exposats a l’absorció de microorganismes en una oficina són els telèfons. Cada vegada s’utilitzen més aparells sense fil, i l’ús diàriament d’ells, de mà a mà, necessiten d’una desinfecció d’auriculars per evitar contagis. Per a la neteja d’impressores, fotocopiadores, etc. Serà necessari l’ús de baietes per evitar la polvorització directa als equips.

Neteja dels equips informàtics
Depenent del tipus d’equip i pantalles, emprarem diferents tècniques de neteja. És un procés d’extrem cura i precaució, que s’aconsella que realitzen únicament experts del sector per evitar esgarrapades i desperfectes en monitors i material informàtic. Així mateix, procedirem amb els equips portàtils.

Neteja de Vidres

És molt freqüent la pols i empremtes dactilars per contacte, en portes i parts de vidre de l’oficina. Executem la neteja neteja interior i exterior dels vidres de les finestres, per extremar la pulcritud de l’espai i alhora, permet el màxim aprofitament de la llum natural. Els vidres exteriors són tractats amb productes que perllonguen l’estat de neteja.

Neteja de Lavabos

Sanejament i desinfecció de lavabos i vestuaris per mantenir els estàndards legals de sanitat i reforçar la bona imatge de les instal·lacions. Reposem tots els productes bàsics de neteja (sabó de mans, paper higiènic i tovalloletes desinfectants). De manera opcional, s’aplicarà ambientadors aromàtics o neutres per a la desodorització dels banys.

Neteja de Objectes diversos

Les papereres es buidaran de residus, netejarem amb una baieta de microfibra impregnada d’una solució de detergent neutre, i es col·locaran bosses noves. Els objectes lleugers que es trobin sobre de mobles, taules o prestatgeries s’aixecaran per netejar la superfície on estiguin situats, i es tornaran a col·locar al seu lloc.

Neteja general de manteniment

Per perllongar la vida útil tant dels despatxos com del mobiliari d’oficina és convenient establir un programa de manteniment de neteja. Aconsellem el següent pla de manteniment per evitar la deterioració i brutícia que sol acumular-se en aquests locals:

  • Recollida de residus repartits per la superfície (caixes buides o materials sobrants de l’activitat).
  • Rentat depenent de la superfície (fregat, aspirat).
  • Escombrat humit.
  • Desempolsat de mobiliari.
  • Higienització i desinfecció de condícies.
  • Buidatge i neteja de papereres.
  • Neteja d’objectes i equips per al correcte funcionament de l’activitat empresarial.

En el cas que el client tingués altres necessitats o requisits se li faria una proposta personalitzada en la qual recollirien es forma detallada els serveis de neteja de manteniment requerits, així com la freqüència de les tasques a realitzar. Oferim un servei de màxima qualitat i netedat per avalar el nostre compromís amb el client.

Truqui’ns al telèfon 630322882 si desitja sol·licitar un pressupost gratuït sense compromís, o completi el nostre formulari de contacte per rebre pressupost.

¿Que opinan nuestros clientes de nuestro servicio de limpieza de oficinas?

“Desde nuestra empresa, hemos contratado el servicio de limpieza de oficinas a LimpiezaPisos.es después de unas reformas por ampliación de las oficinas. El trato y la rapidez han sido exquisitos. Sin duda, les llamaremos para el mantenimiento de limpieza”. Arturo García