Neteja de Síndrome de Diògenes

L’anomenada síndrome de Diògenes és un trastorn del comportament que afecta directament a les persones que lamentablement pateixen aquesta malaltia. Solen ser individus que viuen sols i que s’aïllen completament de la resta de la societat, abandonant per complet la higiene i salubritat tant de la seva pròpia persona com del seu habitatge. Aquesta actitud acaba perjudicant a familiars o veïns de la comunitat on resideixen. La falta d’higiene pot comportar riscos greus de salut i en ocasions es produeixen altres factors de gran perill com a incendis, que es propaguen ràpidament en existir a la casa tanta quantitat d’escombraries.

Sindrome de diogens
Sindrome de diogens
Sindrome de diogens

La característica principal d’aquesta malaltia és l’acumulació de grans quantitats d’estris antics sense cap utilitat aparent, electrodomèstics, escombraries, objectes varis i fins i tot animals. Aquest tipus de conducta pot arribar a allargar-se en el temps, generant amb el pas dels anys autèntics problemes de salut tant per a l’afectat per aquest mal, com per a la resta de la seva comunitat de veïns.

Sabem que tractem un tema molt delicat i que hem d’actuar de la manera més eficient per causar el menor impacte possible a l’hora de buidar i endreçar l’habitatge afectat. Quan la llar forma part d’una comunitat de veïns sabem de la importància d’assumir una major prudència. La nostra professionalitat en aquest sentit és total i absoluta i col·laborarem en tot el que sigui possible per aconseguir que els veïns aconsegueixin tornar a la normalitat de la forma més efectiva possible.

En el nostre servei de neteja per a aquests casos, proposem solucions integrals. A més del buidatge del pis, efectuem una neteja a fons i desinfecció del mateix. Treballem amb productes de primer nivell, assegurant la sanitització o desinfecció segons com pertocarà.

També oferim el servei de pintura express, per a una vegada finalitzat el buidatge i la desinfecció de l’habitatge, pintar-la perquè aquesta torni a la seva normalitat.

Com realitzem la neteja d’habitatge afectat per la Síndrome de Diògenes

  • En primer lloc buidem tot l’habitatge a fons, i dipositem tots els estris i andròmines en un lloc autoritzat.
  • A continuació netegem i desinfectem amb productes especials el lloc afectat.
  • Si resulta necessari, arreglem els desperfectes ocasionats per l’acumulació d’estris, amb pintura o altres reparacions necessàries.

Truqui’ns al telèfon 630322882 si desitja sol·licitar un pressupost gratuït sense compromís, o completi el nostre formulari de contacte per rebre pressupost de neteja de llocs afectats per la Síndrome de Diògenes a Barcelona o voltants.

Que opinen els nostres clients del nostre servei de neteja de Síndrome de Diògenes?

“Després que l’inquilí al que tenia llogat el meu pis sofrís Síndrome de Diògenes vaig pensar que aquell olor no s’aniria mai. Gràcies a Limpiezapisos.es em van deixar el pis com a nou! Fascinat amb el resultat final!”. Julián Álvarez