Pintura express urgent de pisos i locals

Oferim serveis complementaris al de neteja pisos, un d’ells és el de pintura express interior o exterior per a locals o habitatges preus competitiu del sector.

Garantim un servei express en el qual finalitzarem el nostre servei de pintura en un termini curt i més ràpid que el d’altres empreses del sector.

On uns altres poden trigar dies i fins i tot setmanes nosaltres completarem la tasca en temps record i deixarem tot net i impecable.

Pintem en terminis màxims de 5 dies hàbils, sense cobrar un sobrecost per això. 
Els primers dies els dedicarem íntegrament per pintar, i a continuació ens dedicarem a arreglar desperfectes com a forats, esquerdes, allisats…etc. (sumarem el temps necessari per realitzar aquest treball, li informarem de tots els detalls prèviament a la realització del treball).

Coneixem la importància del temps per a les persones, i és per això que li donarem els mínims inconvenients i molèsties possibles per pintar. No hi haurà incertesa quant a la data de finalització i acabarem el nostre treball en el dia previst amb total normalitat.

Locals

Naus

Pisos

Mobles

Façanes

Exteriors

Com ajustem els terminis per realitzar el servei de pintura express?

  • Utilitzant un mètode de treball i organització que hem perfeccionat en els nostres anys d’experiència.
  • Amb les eines i maquinàries adequades.
  • Centrant-nos únicament en aquest treball.
  • Treballant amb més personal dels quals una altra empresa de pintura podria emprar.
  1. Truqui’ns al telèfon 630322882 si desitja sol·licitar un pressupost gratuït sense compromís, o completi el nostre formulari de contacte per rebre pressupost de pintura d’habitatges.
  2. Un dels nostres empleats contactarà directament amb vostè telefònicament per oferir-li el preu aproximat, o si ho considerés necessari, concretar una cita prèvia per veure l’habitatge i poder valorar en aquest moment el pressupost exacte.
  3. Se li donarà un pressupost tancat , que inclou tot el necessari per realitzar els treballs pactats.
  4. A continuació s’acordarà la data d’inici i fi del servei de pintura.
  5. El personal de pintura express es desplaça al local o habitatge i començarà la realització del treball.
  6. Abans que el personal de pintors abandoni l’habitatge, un dels nostres encarregats verificarà amb Vostè que tot estigui correcte i que queda plenament satisfet amb el resultat obtingut.

Que opinen els nostres clients del nostre servei de de pintura express?

“Vaig contractar a Limpiezapisos.es perquè em pintaran un local de forma urgent per a la inauguració del mateix i van acabar el treball abans del previst! A més tot estava impecable. Els recomano completament”. Maite González

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *