Ofertes de neteja

Moltes vegades no tenim temps per dedicar-ho a netejar a fons nostra propi habitatge. L’enrenou diari, el treball, els nens o simplement voler gaudir del nostre temps lliure fa que descurem la neteja de llar.

Escull entre 5 opcions:

Bo de 4h


47€

4 hores per utilitzar-les quan i a on necessitis.

Bo de 8h


95€

8 hores per utilitzar-les quan i on necessitis.

Bo de 4h amb maquinària i material de neteja


60€

4 hores amb maquinària i material de neteja inclosa.

Neteges especials


Si estàs buscant un servei de neteja en finalitzar una reforma, o per un canvi d’inquilí, o si necessites que et netegem els cristalls o finestres estàs en el lloc adequat.

Bo de 8h amb maquinària i material de neteja


110€

8 hores amb maquinària i material de neteja inclosa.

CONDICIONS:
El servei inclou la neteja de tots els habitacles de la casa: escombrar, llevar la pols, fregar i més. Depenent de les hores contractades i les prioritats del client. El material de neteja no està inclòs.
Cada sessió de neteja consta d’un servei de 4 hores. És a dir, el Pack de neteja de 4 hores es realitzarà en una única sessió mentre que el servei de 8 hores en 2 sessions, el de 12 hores en 3 sessions, i així progessivament. Desplaçament inclòs a la comarca del Barceloní. Desplaçament no inclòs a les comarques del Baix Llobregat, Vallès Oriental, Vallès Occidental i Maresme (10€).

**Els packs de neteja i els altres preus mostrats corresponen a un servei de neteja estàndard i no podran ser utilitzats per a neteges especials que inclouen un equip de professionals i productes especials (servei de vaporeta, buidatge de pisos, reformes, cristalls i planxat). Consulta les nostres seccions de neteja de pisos, neteja d’oficinespintura express i neteges especials per informar-te de les tarifes corresponents.